Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Філософія заміського життя або відмінність між кружкою та чашкою

Часто в своєму житті ми вживаємо різні слова та поняття, не вдумуючись у їхній справжній смисл. Або певним словом називаємо предмет, який насправді потрібно назвати зовсім по-іншому. Чи не розрізняємо слова, які варто було б розмежовувати.

Ось, наприклад, чи знаєте ви в чому різниця між чашкою та кружкою? Здавалося б, означають одне і те ж саме - посудину, з якої можна напитись. Та все ж відмінність між ними є.

Чашка - це низька посудина, що має невеликий об’єм. Її використовують переважно для пиття гарячих напоїв. Це можуть бути: чай, кава, перші страви (бульйони та супи).

Кружка - це доволі висока посудина з більшим, ніж чашка, об’ємом. З неї п’ють не лише гарячі напої, але і холодні. Наприклад, з кружки можна посмакувати прохолодної води з лимоном чи освіжаючого фрешу.

Все дуже просто. Різниця в розмірі та речовині, яку туди можна налити. Та все ж ці слова в народі сприймаються часто як тотожні.

Щоб легко запам’ятати різницю між цими предметами посуду, пропонуємо наступне. Чашка має асоціюватися у вас з осінньою терасою вашого заміського будинку. Зручне крісло, тепла ковдра, цікава книга та чашка ароматного чаю.

Кружка - це асоціація зі спекотним літнім днем, коли ви вирішили позасмагати на лежаку біля басейну на подвір’ї, а в руках у вас якраз посудина з прохолодним коктейлем. Правда легко запам’ятати?

То ж що ж, все-таки, оберете ви: чашку чи кружку? Приїжджайте у наші котеджні містечка та визначайтесь.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.