Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

«Evrodim» - Лідер котеджного будівництва України

У 2015 році компанія «Evrodim» визнана ЛІДЕРОМ котеджного будівництва УКРАЇНИ.

26 травня, рішенням Експертної ради «Український Будівельний Олімп», компанія «Evrodim» удостоєна премії «Український Бізнес Олімп» в номінації «Лідер котеджного будівництва України».

За 8 років роботи на українському ринку компанія «Evrodim» завдяки власним розробкам, ринковій стратегії, надійності і оптимальним показниками ціна-якість, успішно реалізувала понад 700 будинків в 10 котеджних містечках.

На сьогоднішній день «Evrodim» має успішний досвід системного будівництва котеджних комплексів. Так, серед реалізованих проектів на її рахунку значаться такі містечка: «Сонячна поляна», «Лісова пісня», «Романкове», «Королівський сад», «Березівка», «Happy Land», танунхауси в с. Чайки, будинки клубного типу в Петропавлівській Борщагівці. Зараз активно забудовуються: «Приозерний», «Вишневий хуторок», «Альпійський хуторок», «Нова Олександрівка».

«Присудження нам премії «Український Будівельний Олімп» - це визнання надійності та підтвердження високої якості проектів, реалізованих компанією «Evrodim». Висловлюємо подяку всім нашим покупцям за те, що вибирають нас. Ми плануємо не зупиняється на досягнутому і розробляємо безліч унікальних, цікавих проектів, які виведуть котеджне будівництво столиці України на новий рівень», заявив генеральний директор компанії «Evrodim» Олександр Кропивницький.

Професійні премії «Український Бізнес Олімп» були засновані в 2005 році. В Експертну раду професійної премії для будівельників входять глави галузевих асоціацій та заслужені будівельники України. Премія є спеціальною українською нагородою, яка свідчить про високу професійну компетентність лауреатів у сфері будівельної справи.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.