Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Життя у власному будинку: сусіди - ваші друзі

Чи доводилось вам злитись на своїх сусідів, просити їх не робити ремонт із самого ранку у вихідні, мучитись від безсоння через гучні вечірки? Звичайно, що так. І такий дискомфорт може бути справа, зліва, знизу, зверху… Нікуди не подітися від цього.

Нікуди не подітися, якщо ви живете в квартирі. Інша річ - власний будинок за містом. З усіх сторін вас оточує природа, а сусіди знаходяться на комфортній відстані.

Давайте уявимо такий початок вашого звичайного дня за містом: ви прокидаєтесь, йдете на кухню і робите собі ароматну каву, виходите з нею на терасу, з посмішкою зустрічаєте новий день, привітно вітаєтесь до сусіда, який вже поливає грядку з достигаючими помідорчиками та огірочками, перекидаєтесь кількома фразами і продовжуєте займатися тим, що запланували. Всі щасливі і задоволені. У такому варіанті сусіди - це твої друзі.

У наших котеджних містечках сусіди товаришують. Вони завжди мають про що поговорити, знаходять привід поїхати на рибалку чи сходити на пікнік, обмінюються рецептами смачних пирогів та порадами догляду за газоном, квітами чи басейном. Це щасливі люди, які не заважають жити одне одному, а навпаки - об’єднані красивим і радісним життям за містом.

Запрошуємо вас у наші комплекси під Києвом у зручному напрямку: Житомирському, Бориспільському чи Одеському. Оберіть власний будинок, де сусіди стануть вашими друзями, а не приводом для стресів.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.