Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Запрошуємо на День відкритих дверей 25 та 26 березня в КМ “Лісове озеро”

Котеджне містечко “Лісове озеро” знаходиться в мальовничому селі Лишня Макарівського району. Дістатись туди від Києва на автомобілі можна всього за півгодини.

В останню суботу та неділю місяця, 25 та 26 березня, приїхавши в “Лісове озеро”, ви зможете поспілкуватися з фахівцями компанії Evrodim, ознайомитись з різними проектами будинків, технологіями будівництва та оцінити переваги життя за містом.

“Лісове озеро” з усіх боків оточене гарною природою, тому життя тут - суцільний релакс. Зайнятись водним відпочинком, порибалити та гарно провести час з родиною можна біля озер, які зовсім поруч. Також природною перевагою цього комплексу є хвойний ліс, і сосни ростуть в кількох кроках від терас будинків.

“Лісове озеро” - котеджне містечко закритого типу. На території є дитячий майданчик та зелена зона. Неподалік знаходяться магазин та лікарня.

Ціна на сімейний будинок у даному котеджному комплексі стартує від 24 600 у. о. У цю вартість входять: будинок з фасадним оздобленням (утеплення, штукатурка «короїд», водостічна система, вимощення), огороджена ділянка 6,45-7 соток, утеплений дах з металочерепиці, металопластикові вікна з подвійними склопакетами та металеві вхідні двері.

У будинок заведені всі комунікації:

- Електрика (3 фази, 8 кВт);
- Централізоване водопостачання;
- Індивідуальний септик;

- Швидкісний інтернет.

УВАГА! Тільки 25 та 26 березня, підписавши завдаток на придбання нерухомості в КМ “Лісове озеро”, ви отримаєте 50% знижки на будівництво тераси або сертифікат на придбання велосипедів для родини (500 у. о.).

Запрошуємо вас в останні вихідні березня в котеджне містечко “Лісове озеро”! Будемо насолоджуватися довгоочікуваним весняним теплом, готувати барбекю, показувати будинки та дарувати гарний настрій!

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.