Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Заміський рай або котеджне містечко “Лісове озеро”

До 70 000 грн можна зекономити у лютому, придбавши котедж у комплексі “Лісове озеро”. Саме у цьому місяці на двоповерхові будинки “Релакс” (97 м2) та “Елегант” (126 м2) встановлені спеціальні ціни.

Котеджне містечко “Лісове озеро”, без перебільшення, можна назвати заміським раєм. Все, чого так не вистачає в мегаполісі, про що мрієш, займаючись щоденними клопотами, є тут. Тиша, спокій, спів пташок, аромат хвої, що доноситься з лісу, озеро, на якому можна чудово провести дозвілля, гармонія, затишок… Цей перелік можна вважати нескінченним.

А відділяють вас від цього прекрасного місця всього лиш якісь 38 км. Півгодини їзди - і ви на місці. Знаходиться котеджне містечко у селі Лишня Макарівського району. Ось тут ви знайдете відео-карту проїзду, яку ми підготували спеціально для вас.

Для того, щоб вже влітку мати змогу запрошувати друзів на заміське барбекю, спостерігати за заходом сонця з власної тераси, прогулюватися лісом та відпочивати на озері, потрібно небагато - записатися на перегляд будинків зараз і приїхати в котеджне містечко.

Ми впевнені, що “Лісове озеро” вас вразить своєю природною довершеністю. Погодьтесь, зараз важко знайти місце, яке було б екологічно чистим, де сосни та берези росли б прямісінько біля терас будинків, а до озера з облаштованим пляжем було б всього 200 м. Тож не зволікайте, і зробіть крок назустріч своєму затишку прямо зараз.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.