Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Заміське життя поблизу столиці у “Зеленому бульварі”

У багатьох склалася стереотипна думка про те, що жити за містом - це довго добиратися на роботу чи навчання, позбавити себе розваг, бути “відірваним” від цивілізації. На прикладі нашого котеджного містечка “Зелений бульвар” ми хочемо розвіяти ці міфи.

Проект “Престиж” (159 кв. м.) з терасою (січень, 2017)

У Києво-Святошинському районі, у відомому історичному селі Білогородка, розташувалося наше котеджне містечко “Зелений бульвар”. Від межі столиці - це всього 5 км по Житомирському шосе. На дорогу в середньому ви витратите 10 хв. Таким чином, міф про те, що заміські жителі довше дістаються до будь-яких пунктів у Києві, розвіяно. Звичайно, це залежить від того наскільки далеко за містом ви проживаєте і куди саме вам потрібно дістатися. Погодьтесь, у місті часто проїхати з однієї точки до іншої, буває значно довше по часу. А якщо це ще й година пік, то взагалі невідомо скільки можна простояти в заторах. З Білогородки ж до Києва пряма траса, без світлофорів та інших дорожніх перешкод.

 Проект “Елегант” (126 кв. м.) в засніжену зимову погоду

Тепер поговорімо про розваги. Не будемо лукавити і говорити, що у цьому населеному пункті все є для того, щоб ви гарно провели час. Тут ви не знайдете кінотеатру, театру, боулінгу, парку з атракціонами і т. п. Та коли до Києва рукою подати, то потреби у всьому цьому як такої і немає. Місця для прогулянок, кафе, торговий центр - все це є у Білогородці. А безпосередньо наше котеджне містечко “Зелений бульвар” вас підкупить своїми місцями для розваг. Серед них: озеро, ліс, ігрові дитячі зони, місця для відпочинку. Влаштувати пікнік можна у будь-який час. Крім того можна кататися на велосипеді, рибалити, прогулюватися лісом, плавати у басейні, читати книгу в гамаку, пити каву на терасі, влаштовувати чаювання у альтанці і багато іншого. Все залежить від вашої фантазії.

Озеро неподалік від котеджного містечка

І, нарешті, ми дійшли до цивілізації. Останніми роками передмістя Києва нічим йому не уступають. Все більше об’єктів інфраструктури стають доступні для сільських жителів. У Білогородці є дитячий садок, дві школи, магазини, аптеки, поліклініка, а також торговий центр, про який ми вже згадували. Це той інфраструктурний мінімум, який потрібен нам щодня. Тож нема чого боятися бути “відірваним” від цих всіх благ. 

Елементи затишку тут є не лише у будинках, а й на них

Для того, щоб ви впевнились у всьому нами вище описаному, запрошуємо на перегляд будинків. Єдиний стиль фасадів, сучасний дизайн проектів, атмосфера затишку та інші переваги заміського життя у котеджному містечку “Зелений бульвар” чекають на вас у будь-який зручний час.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.