Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Залишилося зовсім мало ділянок

У котеджному містечку “Нова Олександрівка” залишилося всього декілька вільних земельних ділянок. Оберіть свою - і ми збудуємо на ній дім для вашої родини. У комплексі є й готові будинки, які теж от-от розберуть.

У селі Безуглівка Бориспільського району розташувалося наше котеджне містечко “Нова Олександрівка”. Від столиці воно знаходиться в 10-15 хвилинах їзди (12 км від метро “Бориспільська”).

Лише до 31 січня ви маєте унікальну нагоду зекономити при купівлі котеджу до 90 000 грн. Адже на два проекти будинків, “Елегант” (126 м2) та “Престиж” (159 м2), там встановлені спеціальні ціни.

Варто зазначити, що інфраструктура як у самому котеджному містечку, так і поруч з ним, достатньо розвинена. Неподалік знаходяться дитячий садок, школа, магазини, гіпермаркет. Також поруч розмістились ліс та озеро. На території комплексу є спортивний та ігрові майданчики, зелені зони.

Нова Олександрівка” - це котеджне містечко закритого типу з цілодобовою охороною. Тож про безпеку вашої родини можна не перейматися, ми про все потурбувалися за вас. Власний будинок у затишному місці неподалік від Києва - про що ще можна мріяти?

Запишіться на перегляд будинків, і ми допоможемо вам обрати шматочок спокою та тепла у котеджному містечку “Нова Олександрівка”!

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.