Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Будинок в 20 км від Києва

Якщо ви вважаєте, що за межею столиці, кілометрах так в двадцяти, легше дихається, спокійніше живеться та веселіше проводиться дозвілля, то ви абсолютно праві!

Наша компанія будує котеджні комплекси в різних напрямках та на різній віддаленості від Києва. Зараз ми хочемо розповісти вам про “Нову Олександрівку” та “Сім озер”. Перше містечко розташувалося в 12 км від Києва у Бориспільському напрямку - у селі Безуглівка. До другого можна дістатися по Одеській трасі - 19 км від станції метро “Теремки”.

Обидва комплекси будуються з використанням сучасних енергоефективних матеріалів - SIP-панель та газоблок. Будинки, побудовані за такими технологіями, зберігають взимку тепло, а влітку - прохолоду.

Який би напрямок ви не обрали, на котеджі з яким проектом ви би не зупинились, у його вартість в будь-якому випадку входить земельна ділянка. А як ви будете нею розпоряджатися, то вже залежить від ваших бажань та фантазії. Чи то засієте повністю газоном, а по периметру висадите туї, а, можливо, встановите дерев’яну альтанку та мангал. Багато хто мріє про власний басейн на задньому дворі - теж непогана ідея. Клумба, сад, альпійська гірка - та все, що забажаєте! Ось що значить купити будинок в 20 км від Києва з власною земельною ділянкою.

Якщо говорити про природні та інфраструктурні блага цих обох комплексів, то їх чимало. Наприклад, “Сім озер” свою головну перевагу демонструють назвою - сім прекрасних водойм оточують цей комплекс. А навпроти росте прекрасний березовий гай, що також непогано. “Нова Олександрівка” підкупляє своїми зеленими зонами, сучасними дитячими та спортивними майданчиками, територією для відпочинку тощо.

Ціна за метр квадратний стартує від 8500 грн у котеджному містечку “Сім озер” та від 9300 грн - у “Новій Олександрівці”. Тож з упевненістю та професійним знанням ринку нерухомості за містом заявляємо, що відтепер купити будинок в 20 км від столиці стало ще доступніше.

У кожному із цих котеджних містечок панує своя, особлива, атмосфера. Запрошуємо вас на перегляд будинків, щоб відчути її особисто!

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.