Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Відсвяткували Масляну в котеджному містечку «Сім озер»

У котеджному комплексі «Сім озер», який знаходиться в селі Крушинка Васильківського району, 25 та 26 лютого компанія Evrodim провела черговий День відкритих дверей. Незважаючи на останній зимовий вікенд, погода виявилася на подив теплою і сонячною. Тому відсвяткувати за всіма традиціями Масляну і презентувати будинку в заміському комплексі вдалося на всі сто відсотків.

Відвідати в ці вихідні «Сім озер», щоб з користю провести час, вирішили чимало гостей. Цей факт не може не радувати, адже ваше бажання розділити з нами ці дні і довірити нам створення вашого сімейного затишку - найкраще визнання нашої роботи.

Два дні фахівці компанії Evrodim знайомили гостей з технологіями, якістю і швидкістю будівництва котеджів, відповідали на різноманітні питання - від швидкості зведення будинку з індивідуальним плануванням до енергоефективності технологій.

Всі сім'ї мали гарну нагоду оцінити переваги життя за містом, поглянути на всі природно-інфраструктурні об'єкти, які розташовані недалеко від комплексу:

  • сім озер (до найближчого з них всього 500 м);
  • березовий гай;
  • дитячий садок;
  • школа;
  • магазин.

Любителі риболовлі, водного відпочинку, пікніків і розміреного життя в оточенні природи відразу ж прикипіли душею до цього мальовничого місця і захотіли влаштувати своє подальше життя саме тут, в «Семи озерах».

Вибір сучасного українця - енергоефективний будинок

Нам, як компанії яка будує сімейне житло серед природи і недалеко від міста, було приємно бачити на Дні відкритих дверей сім'ю, яка приїхала на «зеленому» автомобілі - електрокарі. Ми впевнені, що наші прагнення забезпечити людям комфортне життя в екологічних місцях створює прекрасний тандем з бажанням зберігати нашу природу і її ресурси.

Спасибі всім, хто прийшов до нас в ці останні вихідні лютого - зимові за календарем, але такі по-весняному сонячні і теплі.

Записуйтеся на перегляд! Фахівці Evrodim проведуть індивідуальну екскурсію в будь-який день тижня і в зручний для вас час. 

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.