Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Відбувся День відкритих дверей у «Лісовому озері»

Не зважаючи на дощовий ранок суботи, День відкритих дверей у КМ «Лісове озеро» цими вихідними пройшов на славу.

29 та 30 липня спеціалісти нашої компанії у котеджному містечку «Лісове озеро» (село Лишня Макарівського району) показували будинки, розповідали про технології будівництва, знайомили з перевагами заміського життя та гостинно зустрічали кожного, хто завітав цими днями сюди.

З першого погляду це котеджне містечко зачаровує. Живописний ліс, який розрісся на ділянки біля будинків, не залишає нікого байдужим. Запах хвої додає особливої привабливості цій місцевості. А у суботу, після дощу, він неймовірно посилився і свіже повітря «Лісового озера» стало ще ароматнішим.

Неподалік від котеджного містечка розташувався каскад озер. До найближчого озера з пляжем всього 200 м. Тож любителі порибалити та відпочити біля води змогли оцінити цю природню красу. 

Родини, які приїздили з дітьми, гарно провели час. Батьки спілкувалися з менеджерами та обирали будинок, а дітки розважалися з аніматором. Були веселі ігри на майданчику, кольоровий аквагрим, мильні кульки і дзвінкий дитячий сміх. Словом, з містечка і батьки, і діти поїхали задоволеними.

Як завжди, шеф-повар заходу пригощав смачним м’ясом, грибами та овочами-гриль. Всі бажаючі могли пригоститися гарячим чаєм чи кавою та цукерками.

Ми дякуємо всім, хто завітав до нас у цю суботу та неділю. А тих, хто не зміг цього зробити, запрошуємо в будь-який зручний для вас час. Приїжджайте на перегляд у це живописне котеджне містечко. Для цього зв’яжіться з нами за номером: 097-250-50-50.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.