Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Відбувся День відкритих дверей у КМ “Вишневий хуторок"

16 та 17 грудня у котеджному містечку “Вишневий хуторок” відбувся День відкритих дверей. Дарували подарунки, допомагали обрати будинок, розповідали про технології, пригощали смачними стравами та теплими напоями.

Напередодні Дня Святого Миколая у котеджному містечку “Вишневий хуторок” пройшов День відкритих дверей. Кожен, хто завітав до нас цими вихідними, отримав святковий подарунок.

За кілька днів до заходу ми анонсували розіграш 100 000 грн серед тих, хто 16 чи 17 грудня підпише завдаток на покупку дому в КМ “Вишневий хуторок”. Як і обіцяли, у прямому ефірі на нашій офіційній сторінці у Facebook 19 грудня о 12:00 год ми провели розіграш. Переможцем став Кіжеватов Андрій, з чим ми його щиро вітаємо.

Затишна атмосфера панувала у котеджному містечку всі ці дні. Всі насолоджувалися заміськими пейзажами та спокоєм, частувалися традиційним барбекю та овочами гриль, а також пригощалися теплими напоями.

Якщо ви не змогли приїхати до нас на захід, завітайте у котеджне містечко “Вишневий хуторок” в будь-який інший зручний для вас час.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.