Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Відбувся День відкритих дверей у КМ “Лісове озеро”

На межі перших двох місяців весни, 31 березня та 1 квітня, відбувся День відкритих дверей у нашому котеджному містечку “Лісове озеро”.

Цими вихідними ми провели гарний весняний вікенд разом з вами. День відкритих дверей у котеджному містечку “Лісове озеро” завжди схожий на казку. І взагалі, там кожен день є таким. Неймовірної краси сосновий ліс, стрункі берези, озеро з облаштованим пляжем, що неподалік, - все це перетворює даний комплекс на райське місце.

 Представники нашої компанії показували будинки, розповідали про технології, знайомили з різними проектами, пригощали смачним барбекю та дарували гарний настрій. На дітей, які завітали разом зі своїми батьками, чекали веселощі та розваги з аніматором.

 Ті родини, які обрали для себе будинок у котеджному містечку “Лісове озеро”, отримали від нас приємний подарунок - 50% знижки на терасу. 

Ми щиро дякуємо кожному, хто завітав до нас на захід. Приємно, що ви обрали саме нашу компанію для створення сімейного затишку. Нехай у вашому новому заміському будинку панує лише мир, любов та щастя. А ті, хто не зміг приїхати до нас цими вихідними, записуйтесь на перегляд та приїжджайте у зручний для вас час.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.