Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Весняний День відкритих дверей відбувся

От і відбувся перший весняний День відкритих дверей у котеджному містечку “Вишневий хуторок”. Не дивлячись на нетипову для весни погоду, густий та лапатий сніг, захід пройшов у теплій та радісній атмосфері.

В 6 км від Києва, в Бориспільському районі, відбувся День відкритих дверей. Наше мальовниче котеджне містечко “Вишневий хуторок” радісно приймало всіх охочих. Цими вихідними ми презентували будинки, розповідали про особливості кожної із технологій будівництва, знайомили з різними проектами та показували котеджне містечко в цілому.

На представниць прекрасної статі чекали подарунки до свята - Міжнародного жіночого дня. І хоч на вулиці погода не натякала на весну, все ж ми намагалися створити відповідний настрій. Сподіваємось, нам це вдалося. 

Як і обіцяли, влаштували бургер-вечірку і вже традиційне для таких заходів барбекю. Також пригощали солодощами та зігрівали теплими напоями. Словом, атмосфера домашнього тепла та затишку постійно була присутня у “Вишневому хуторку”.

На тих, хто підписав цими вихідними завдаток на придбання будинку, чекала гарна звістка. Ці родини відправляться на вікенд у Карпати.

Дякуємо всім, хто приїхав, та тим, хто обрав нас для створення домашнього затишку. І навіть якщо вам не вдалося завітати до нас на День відкритих дверей, ми чекаємо вас у котеджному містечку “Вишневий хуторок” у будь-який зручний для вас час. 

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.