Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

У “Лісове озеро” за ковтком свіжого повітря

Чи мріяли ви коли-небудь, що матимете будинок біля лісу та озера? Якщо так, то вам у наше мальовниче котеджне містечко “Лісове озеро”. Від нього так і віє чистою екологією, цікавим дозвіллям, неймовірною природною красою та спокійним життям.

У 38 км від Києва, у с. Лишня (Макарівський район), розмістилося живописне котеджне містечко “Лісове озеро”. Його назва говорить сама за себе - поруч з комплексом ви знайдете гарний хвойний ліс та прекрасне озеро. Такі краєвиди можна побачити хіба що на картинах відомих художників. А тут така краса, та ще й не так далеко від столиці. Всього хв 40 - і ви на місці.

Саме зараз, коли настала довгоочікувана весна, і погода радує своїм теплом, хочеться знайти вільну хвилинку і вирватись з буденності, поїхати на пікнік, посмажити шашлики з друзями… Маючи будинок у “Лісовому озері”, цим можна займатися хоч щодня. Власна територія біля дому дозволяє облаштувати на ній мангал, альтанку, зону для відпочинку тощо. А чого тільки вартий ліс, в якому теж можна організувати непоганий пікнік.

Більш того, хвойний ліс, який знаходиться навкруги котеджного містечка, розрісся і на території біля будинків. Тому ви легко можете собі обрати будинок з ділянкою, на якій ростуть пишні ароматні сосни. Уявляєте, як взимку до новорічних свят можна прикрасити цих красунь?  

А до озера з облаштованим пляжем взагалі рукою подати - всього 200 м. Хіба не подарунок долі? Можна купатись, засмагати, рибалити, взимку кататись на ковзанах, та і просто прогулятись вздовж берега попід лісом.

Це все краса, яку важко описати словами. Запрошуємо вас вдихнути аромат лісу, зробити ковток свіжого повітря, якого, на жаль, у місті не знайти, відпочити душею в цілковитій гармонії з природою. Тож чекаємо вас на перегляді будинків у котеджному містечку “Лісове озеро”.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.