Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

У котеджному комплексі «Сонячна поляна» пройшов день відкритих дверей

Работа с клиентами – залог успеха компании.

8 жовтня - день села Колонщина. Саме до цього дня ми приурочили проведення святкового Дня відкритих дверей в котеджному комплексі "Сонячна поляна", розташованого в цьому селі. В рамках даного заходу проходила виставка голубів, виставковий показ будинків і безліч інших подій. На дні відкритих дверей були присутні всі працівники нашої компанії і відповідали на будь-які питання гостей свята і жителів даного котеджного комплексу. Так прокоментував цей захід генеральний директор компанії «Євродім» Кропивницький Олександр: «Ми створили котеджний комплекс, який стане оптимальним вибором для кожної сім'ї. Тут чудова природа, а з огляду на той факт, що в селі Колонщина є вся необхідна інфраструктура (дитячий садок, школа і т.д.) наш комплекс зможе задовольнити вимогам будь-якої сім'ї. Ми особливу увагу приділяємо роботі з клієнтами, тому впевнені, що цей захід не стане останнім і ми будемо в майбутньому ставати ближче до наших клієнтів ».

Заміське житло стає ближче і доступніше.

Хочете купити котедж за ціною квартири? Вам здається, що це нереально? Насправді це не так.

Ми почали активно будувати котеджі в околицях Києва 6 років тому. При цьому наша компанія успішно пройшла момент спаду і стагнації ринку. Ми змогли розробити максимально вигідні умови співпраці з нашими клієнтами, що і допомогло нашій компанії вижити в суворих умовах вітчизняного ринку нерухомості. Завдяки цьому на сьогоднішній день компанія має в своєму портфелі найрізноманітніші пропозиції, доступні за ціною для різних категорій покупців.

Котедж за ціною квартири - головний принцип роботи компанії "Євродім".

Генеральний директор компанії Кропивницький Олександр так охарактеризував діяльність своєї компанії: «Ми продаємо мрію. Ми надаємо чудову можливість придбати котедж європейського рівня за гранично доступними цінами. При цьому ми орієнтовані на максимально широку аудиторію клієнтів, тому можемо задовольнити індивідуальні вимоги кожного! ». Дійсно, на сьогоднішній день компанія зробила справжній прорив на ринку заміської нерухомості Київської області, оскільки до цього жодна інша компанія не пропонувала настільки вигідні та привабливі пропозиції.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.