Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Стартував продаж третьої черги КМ “Лісове озеро”

З радістю повідомляємо новину - стартував продаж третьої черги котеджного містечка “Лісове озеро”. Тож хутчіш збирайтесь та приїжджайте сюди, щоб обрати свою заміську мрію.

Мріяли про будинок поблизу природи? Хотіли вийти на терасу власного будинку на світанку, вдихнути аромат хвої, що доноситься з лісу, помилуватися першими промінчиками сонця, що поблискують між гілками дерев? А про озеро з облаштованим пляжем в 200 метрах від дому ви також мріяли? Тоді настав час здійснити все, про що раніше тільки думали. Все це та навіть більше чекає на вас у котеджному містечку “Лісове озеро”.

Озеро, сосни або берези на території біля будинків, ліс, чиста екологія, краса навкруги - це все чекає на вас. Дістатися до котеджного містечка “Лісове озеро” зовсім нескладно. Воно знаходиться у селі Лишня Макарівського району. На автомобілі це близько півгодини їзди від Києва.

На території комплексу є дитячі майданчики, тож діткам буде де побавитись. Крім того, життя за містом пропонує чимало варіантів для розваг: покупатися та позасмагати на озері, позбирати в лісі гриби, прокататися на велосипеді з вітерцем в місцевості, де немає активного руху транспорту. А скільки всього можна робити біля будинку! Плавати в басейні, смажити барбекю, скакати на батуті, лежати в гамаку… Цей перелік можна продовжувати і продовжувати.

Приїжджайте в котеджне містечко “Лісове озеро” та

першим обирайте будинок в новій черзі!

 

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.