Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Старт продажу в котеджному містечку "Нова Олександрівка 2"

З радістю повідомляємо про старт продажів в котеджному містечку «Нова Олександрівка 2».

Нове містечко знаходиться на трасі Київ-Бориспіль, в селі Безуглівка, Бориспільського району. Неподалік від котеджного містечка «Нова Олександрівка», де вже продано 82 будинки.

На закритій території містечка «Нова Олександрівка 2» є власний дитячий майданчик та зона відпочинку, що дозволяє прекрасно проводити час на свіжому повітрі і знайомитися з новими сусідами. Всього в 1,5 кілометрах від котеджного містечка є невелике, але чисте озеро зі зручним піщаним пляжем, оточене сосновим лісом.

Вартість будинку в містечку стартує від 37 100 $, в неї входить: будинок із зовнішнім оздобленням, ділянка і комунікації (електрика, вода, септик).

Ви можете вибрати типовий проект або побудувати будинок за вашим індивідуальним проектом. Також ви можете вибрати технологію будівництва - це може бути канадська сіп-технологія (із сіп-панелей) або будинок із газоблоку.

Запрошуємо вас приїхати в містечко і побачити все на власні очі. Велике прохання перед приїздом узгодити час перегляду з нашим менеджером по телефону 097-250-50-50 або 044-227-77-22.

Як до нас проїхати? 

На трасі Київ-Бориспіль на покажчику «Мала Олександрівка» звертаємо на міст. Орієнтир - гіпермаркет «Fozzy». Проїжджаємо гіпермаркет, через 1 км буде з'їзд праворуч. Через 400 метрів - магазин. Перед ним ліворуч. Проїжджаєте село, в кінці якого розташоване котеджне містечко «Нова Олександрівка 2».Також до містечка можна під'їхати на 787 маршрутці, вона йде від станції метро "Харківська", вийти треба в селі Безуглівка біля магазину. Від зупинки до містечка пішки 800 метрів.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.