Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Старт продажів довгоочікуваної третьої черги КМ “Нова Олександрівка”

Нагадуємо, що з кінця травня ми почали продаж будинків третьої черги у котеджному містечку “Нова Олександрівка”. Ця довгоочікувана новина не залишила прихильників комплексу байдужими. Якщо хочете встигнути обрати собі найкращу ділянку, завітайте на перегляд будинків у містечко якомога швидше.

У нас часто запитували про те, коли вже буде відкрита третя черга будівництва у котеджному містечку “Нова Олександрівка” і чи буде вона взагалі. І от нещодавно ми повідомили про старт продажів будинків. Якщо ви з якихось причин ще не чули цієї новини, а котедж у цьому комплексі хотіли придбати, покваптеся. Тому що цю місцевість полюбили чимало наших потенційних клієнтів.

Знаходиться “Нова Олександрівка” у селі Безуглівка - 12 км від станції метро “Бориспільська”. Дорога від Києва на автомобілі по гарній трасі займе у вас якихось 15 хвилин.

Комплекс може похизуватися своїми спортивними та дитячими майданчиками, зеленими зонами, цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Природні блага зовсім поруч, магазини, дитсадок і школа також неподалік. 

Завітайте сюди на перегляд та оберіть свій заміський будинок! Покваптеся, адже у це котеджне містечко закохалися чимало людей.   

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.