Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Старт 5 черги у КМ “Вишневий хуторок”

Раді повідомити, що котеджне містечко «Вишневий хуторок» розширює свої межі. Запускаємо 5 чергу будівництва.

З 2012 року наша компанія успішно реалізовує будівництво котеджного містечка “Вишневий хуторок” (10 хвилин їзди від Києва по Бориспільському шосе). На сьогодні маємо чотири черги. А це - понад 150 щасливих родин, які отримали омріяне житло за містом поблизу мальовничої природи.

Досвід чотирьох попередніх черг показав, що значна частина українських родин прагне жити подалі від шуму, пилу та метушні. Батьки хочуть, щоб їхні діти дихали чистим повітрям, мали можливість бігати босоніж по зеленій травичці, кататися на велосипедах по лісі і гратися на території власного двору за безпечним парканом.

Не тільки підростаюче покоління гарно почуває себе, живучи за містом, а й дорослі. Можна без проблем організувати пікнік коли заманеться, насолодитися ранковою кавою на терасі та вечірнім чаєм під яскравий захід сонця. А які за містом зорі! У Києві такого неба не видно через велику кількість освітлення. Саме ці природні блага сприяють переїзду родин із мегаполісу у його передмістя і далі.

Котеджне містечко “Вишневий хуторок” знаходиться неподалік від Києва - 6 км. На автомобілі  - це лише 10 хвилин їзди. Поруч з ним - гарний сосновий ліс. Неподалік знаходиться школа, дитячий садок, магазини. Саме котеджне містечко має дитячі майданчики на кожній черзі. На п’ятій додатково будуємо спортивний майданчик.

Запрошуємо на перегляд будинків!

5 черга “Вишневого хуторка” офіційно відкрита!

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.