Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Сімейний затишок всього в 5 км від столиці

Втомилися від шуму мегаполісу? Настав час відчути переваги життя за містом. Тиша, спокій, природа довкола, а головне - зовсім поруч зі столицею. Мова йде про котеджне містечко “Зелений бульвар”.

У селі Білогородка розташувалось наше котеджне містечко “Зелений бульвар”. Це всього 5 км по Житомирському шосе. Таке місце розташування цього комплексу є його значною перевагою. Чимало родин вже зв’язані зі столицею роботою, дитсадком, школою, лікарнею, місцями для проведення дозвілля тощо. Але бажання жити у власному будинку поблизу природи щороку тільки посилюється. Тому рано чи пізно вони приймають рішення про переїзд за місто, де легше дихати, спокійніше жити.

Котеджне містечко “Зелений бульвар” у такому випадку - ідеальний варіант. Власний будинок з земельною ділянкою, ліс поруч, чистіше повітря, великі можливості в проведенні дозвілля та багато іншого чекає на вас у у цьому комплексі.

Інфраструктура тут на гідному рівні. Є дитячий садок, дві школи, поліклініка, аптеки, магазини. Тож, обираючи життя за містом, ви не позбавитесь можливості відвідувати найважливіші для життя об’єкти.

Для того, щоб впевнитись у всьому описаному вище, пропонуємо вам завітати на перегляд будинків. Впевнені, котеджне містечко “Зелений бульвар” стане для вашої родини ідеальною домівкою, про яку ви так давно мріяли. 

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.