Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Саме зараз ідеальний час для вибору дачі

Мрієте про власну дачу в екологічно чистій місцевості? Котеджне містечко “Лісове озеро” - саме те, що вам потрібно! Пишний хвойний ліс, озеро з облаштованим пляжем… краса, яку не опишеш словами.

В 38 км від Києва (село Лишня Макарівського району) розмістилося одне із наймальовничіших наших котеджних містечок - “Лісове озеро”. Його назва говорить сама за себе - поруч неймовірної краси ліс та озеро.

Дістатися туди на авто зі столиці можна за 30 хв. Також регулярно курсує громадський транспорт, зупинка якого знаходиться зовсім поруч з котеджним містечком. 

На території цього комплексу є сучасні дитячі майданчики, які зроблять дозвілля ваших дітей цікавим. Крім того, і дорослим, і малюкам, має сподобатися навколишнє середовище, яке так і збільшує простір для дій. Навколо котеджного містечка розмістився шикарний хвойний ліс, а на деяких ділянках сосни ростуть прямісінько біля терас будинків. Тож прогулянки лісом, збирання грибів та катання на велосипедах стануть невід’ємною частиною життя вашої родини. А який аромат хвої літає у повітрі...особливо після дощу. Словами не опишеш, це потрібно відчути.

Озеро з пляжем, яке розмістилося всього в 200 м від котеджного містечка, також створить вам гарне дозвілля. Купатися, засмагати, влаштовувати пікнік, прогулюватись вздовж берега чи рибалити - обирати вам.  

Впевнені, ви закохаєтесь у цю привабливу місцевість з першого погляду. Тож приїжджайте та обирайте ділянку, на якій ми збудуємо будинок вашої мрії.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.