Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Робити добро просто!

4 грудня 2016 в Щорському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся IV районний фестиваль творчості дітей та молоді з обмеженими можливостями «Крок до зірок». Цього року учасниками фестивалю стали 25 дітей і підлітків. Діти підготували виставку своїх робіт з бісеру, картону та інших матеріалів. Окремо представили хореографічні, вокальні та театральні номери. Було дуже гарно!

За старою традицією, ми провели акцію «Робити добро просто». Всі співробітники компанії Evrodim підготували подарунки учасникам фестивалю. А також надали необхідні матеріали для подальшого розвитку творчих талантів дітей. Ми впевнені, що кожна дитина унікальна і наділена безмежними можливостями створювати прекрасне. 

Кожен може приєднатися до нашої акції. У Центрі завжди потребують витратні матеріалі: папір, картон, бісер та ін. Можна підготувати подарунки до Нового року та Різдва (книги, настільні ігри, теплі речі та взуття). Посилки можете відправляти в головний офіс компанії Evrodim за адресою: 08130, Києво-Святошинський р-н, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна 1Б, офісний центр "Чайки Плаза", офіс 101.

Ми вам дуже вдячні за допомогу!

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.