Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Роби добро разом c Evrodim.com

Другий рік поспіль компанія Evrodim підтримує дитячий будинок в місті Щорс, Чернігівської області. Нам так хочеться, щоб Новий рік став по-справжньому радісним святом для діток.

Щороку діти проводять власний фестиваль «Крок до зірок», і ми з великим задоволенням, саме в цей день, привозимо всім подарунки. Всім колективом намагаємося вибрати найцікавіші іграшки та ігри, які допоможуть вихованцям дитячого будинку розвивати свої творчі таланти. Впевнені, що такі навички допоможуть їм в дорослому житті знайти улюблену справу, що, погодьтеся, робить кожного з нас щасливішими.

В цьому році ми вирішили запросити всіх бажаючих взяти участь в цій благій справі - допомога дітям!

Допомогти дуже просто. Дитячий будинок завжди потребує канцелярські товарі, які швидко витрачаються, звичайно ж в теплі дитячі речі, новорічні солодкі подарунки і книги. Ви можете віддати речі, з яких вже виросли ваші дітки, головне щоб вони були в хорошому стані і чисті. Повірте, діти будуть раді будь-яким подарункам і допомозі. Для нас з вами це дрібниця, а уявіть, яке щастя відчувають малюки, коли до них приїде багато красивих і корисних речей.

Якщо ви хочете допомогти нам, і зробити добру справу в переддень Нового року і Різдва, залишайте свої посилки в головному офісі компанії Evrodim.com за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Леніна 1Б, офісний центр "Чайки Плаза", офіс 101.

Ми вам дуже вдячні за вашу безкорисливу допомогу.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.