Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Результати конкурсу - ще один креативний хештег

Щиро дякуємо всім, хто знайшов час і натхнення для участі у нашому творчому конкурсі. Як і обіцяли, оголошуємо переможців в двох категоріях.

Автором найкреативнішого хештегу на тему життя за містом, на думку нашого  експертного журі, стала Євгенія Гіщак. Вона запропонувала хештег #міськіджунглігудбай. Із заміським життям Євгенія малознайома, але мріє про власний будинок, неподалік від якого щоб протікала річка.

Приз за проявлену творчість - присутність саме цього хештегу в рекламі нашої компанії.

“Приз глядацьких симпатій” виборола Анастасія Морозова, яка зібрала під репостом умов конкурсу на своїй сторінці найбільше лайків. ЇЇ хештеги - #вдомазасмагати, #екостиль, #дихатинаповну, #зеленещастя, #заміськийспокій, #наодинцізприродою. Як ми говорили в умовах конкурсу - чим більше хештегів, тим більше шансів на перемогу. Так трапилось і з Анастасією. Вона розповіла нам, що заміський стиль життя знає не з чуток, а з практики. Адже кожного літа, а то і частіше, разом з родиною вони відправляються на дачу, щоб провести гарно час, відпочити, набратися сил. Подарунок, який отримала Анастасія, - конструктор відомого бренду у вигляді будинку.

Ще раз дякуємо кожному, хто взяв участь у конкурсі, та вітаємо переможців!

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.