Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Передноворічний День відкритих дверей у КМ “Вишневий хуторок”

Вирішили під Новий рік здійснити свою давню мрію про заміський будинок? Скористайтеся чудовою нагодою відвідати наше котеджне містечко «Вишневий хуторок». 16 та 17 грудня там відбудеться День відкритих дверей.

Всього 12 км від метро “Бориспільська” - і ви на місці. Тут вас привітно зустрічатимуть представники нашої компанії. Ви матимете можливість поглянути на різні проекти будинків, ознайомитись з технологіями будівництва та поспілкуватися з фахівцями.

Гарантовано кожен, хто завітає до нас на захід, отримає подарунок до Дня Святого Миколая. А серед тих, хто підпише 16 або 17 грудня завдаток на покупку котеджу, буде розіграно 100 000 грн!

Як завжди, на вас чекає затишна атмосфера, барбекю, овочі-гриль та теплі напої. Ми вже готові вас гостинно зустрічати. Плануйте і ви свою поїздку у котеджне містечко “Вишневий хуторок”.

Відео-карту проїзду до котеджного містечка можна переглянути тут.

*Умови:

- У розіграші 100 000 грн беруть участь ті, хто підпише договір резерву в котеджному містечку “Вишневий хуторок” в період з 16 по 17 грудня 2017 р.

- Під виграшем мається на увазі отримання знижки в розмірі 100 000 грн на будинок або додаткові опції (тераса, навіс для автомобіля/гараж, балкон, госп. блок).

- Переможець буде визначатися випадковим чином за допомогою https://www.random.org/ в прямому ефірі на сторінці Facebook (https://facebook.com/evrodimcom/) 19 грудня 2017 року о 12:00.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.