Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Нове котеджне містечко "Зелений Бульвар" в селі Білогородка

З гордістю представляємо вам нове котеджне містечко «Зелений Бульвар». Воно розташоване в селі Білогородка, 13 км від Києва по Житомирській трасі, на повороті прямо за зупинкою «Сосновий бір», це всього в 15 хвилинах їзди від метро Житомирська та на відстані 4,5 км від Житомирської траси.

Котеджі в КМ «Зелений Бульвар» побудовані за канадською технологією, відомою у всьому світі своєю економічністю і прекрасною енергозберігаючою властивістю, що дуже важливо для довгого опалювального сезону, особливо при нових високих тарифах на комунальні послуги.

Головна перевага наших будинків - вони швидко і легко нагріваються, але при цьому довго зберігають тепло. Приємний «бонус» для жителів, враховуючи холодну українську зиму.

Щоб не відволікати вашу увагу довгим описом переваг комфортного життя за містом в нашому затишному котеджному містечку «Зелений Бульвар», ми хочемо коротко викласти наші основні переваги:

  • при хорошому трафіку на дорогах в центр Києва ви можете дістатися за 30-40 хвилин (багато наших колег витрачають стільки часу на дорогу від метро Дарниця до станції пл. Льва Толстого)
  • за ціною нашого будинку ви, звичайно, можете купити собі квартиру, АЛЕ (!) її площа буде недостатньою для вас і вашої родини (наш найменший проект - це два поверхи, дві ванні кімнаті і гардеробна). Подумайте, в якому районі Києва ви будете жити? Там, ймовірно, не буде так чисто і безпечно, як у нашому котеджному містечку;
  • енергоефективна технологія будівництва дозволить вам економити на опаленні, знаємо, що зараз це питання номер 1 для всіх українських сімей!
  • хороші сусіди! Всі, у кого є діти, знають, що питання гарного і приємного сусідства дуже і дуже важливе. Крім безпеки і можливості комфортно жити без гучної музики в 4 ранку, вам буде до кого сходити в гості;
  • за дверима вашого будинку власна веранда і двір (або сад): вам не потрібно годинами кружляти по району в пошуку місця, де погуляти з дітьми або з собакою.

Найважливіша частина!

Вартість будинку в містечку «Зелений Бульвар» стартує від $ 36 500!

На старті продажів (до 31 листопада) знижка 10% на будь-який будинок.

В ціну $ 36500 включено: котедж, побудований за канадською технологією з закінченим зовнішнім оздобленням, власна ділянка землі і ВСІ комунікації (електрика, вода зі свердловини, септик).

У містечку також будуються котеджі з газоблоку, вони трохи дорожчі в порівнянні з канадським будинком за рахунок більш тривалого процесу будівництва (канадський будується 3-4 місяці, будинок з газоблоку - 5-6 місяців) і вартості будівельного матеріалу.

Купити будинок в містечку дуже просто: підберіть один з наших типових проектів площею від 48 кв.м. до 221 кв.м. або ми підготуємо розрахунок вартості споруди, якщо ви віддаєте перевагу індивідуальном проекту.

Чекаємо Вас на перегляд в котеджному містечку! Записуйтеся за телефоном 044-22-77-22, 097-250-50-50 або залиште вашу заявку на сайті.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.