Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Нове котеджне містечко "Сім Озер" по Одеській трасі

Адміністрація компанії Evrodim з глибоким задоволенням повідомляє, що починає будівництво нового котеджного комплексу по Одеській трасі.

Це одне з найпопулярніших і найбільш інфраструктурно розвинутих напрямків, тому ми впевнені, що котеджне містечко «Сім озер» буде неймовірно успішним проектом.

Нове і довгоочікуване котеджне містечко «Сім озер» знаходиться всього в 19 км від метро Теремки по Одеській трасі. Містечко розташоване в селищі Крушинка (Васильківський район, Київська область).

Чому ми назвали наш новий проект «Сім озер»?

Справа в тому, що поблизу нового містечка, в селах Крушинка і Зелений Бор, розташовані відразу СІМ озер!!!

Деякі озера прекрасно підходять для купання і водного відпочинку, інші - чудові місця для риболовлі, що, напевно, порадує справжніх рибалок і любителів неспішної медитації на природі, далеко від міської суєти. В одному з озер, як стверджують місцеві жителі, водяться раки і навіть черепахи! Уявляєте, в якому захваті будуть ваші діти?

Бажаєте недорогий будинок або дачу в престижному напрямку?

Котеджне містечко «Сім озер» - це, безумовно, ідеальне місце для дачі. Але в той же час, завдяки хорошій інфраструктурі Одеської траси це місце цілком підходить для постійного проживання. До того ж, немає необхідності нагадувати, що одеський напрямок стане одним із пріоритетних і це селище буде розвиватися активними темпами.

У вас є можливість купити будинок безпосередньо у компанії-забудовника Evrodim, що значно заощадить вам гроші для покупки будинку в Київській області.

Хочете дачу на Одеській трасі, але у вас немає машини? Не проблема! В котеджне містечко «Сім озеро» можна дістатися громадським транспортом: на приміській маршрутці №303.

Недорогий будинок, який стане вам прекрасною дачею біля озера або затишним будинком, - об'єктивна реальність!

Вартість будинку в містечку - від 37 100 $. У вартість входить: будинок з зовнішнім оздобленням, ділянка, комунікації (електрика, вода зі свердловини, септик).

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.