Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Робота з благоустрою “Зеленого бульвару” кипить

Нещодавно ми повідомляли про те, що постелили асфальт в котеджному містечку “Зелений бульвар”. Зараз роботи з благоустрою першої черги цього комплексу ще продвинулись вперед - ми закінчили там укладку тротуарної плитки, підготували місця під майбутні дитячі майданчики, встановили лавки. Наступним кроком буде встановлення ліхтарів. Ось такими чималими кроками ми просуваємось вперед - назустріч ідеальній картинці котеджного містечка під Києвом.

Зелений бульвар” знаходиться у селі Білогородка Києво-Святошинського району. Від столиці це якихось 5 км по Житомирському шосе - 10 хв їзди на автомобілі. Інфраструктура цієї місцевості достатньо розвинена. Тут є дві школи, дитсадок, торговий центр, аптека, амбулаторія, магазини. Погодьтесь, цих благ достатньо для повсякденного життя з комфортом, а коли захочеться сходити в театр чи ресторан, то і до Києва рукою подати. Таке місце розташування дуже зручне.

Наразі в комплексі активно будується друга черга. Ми пропонуємо базову лінійку проектів, а ви обираєте на свій смак: з терасою, балконом, навісом для автомобіля, одно- чи двоповерховий, з двома чи чотирма спальнями тощо.

Запрошуємо приїхати сюди і обрати будинок, про який мріє ваша родина!

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.