Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Сім озер біля дому - казка чи реальність?

Здається, котеджне містечко, поруч з яким цілих сім озер, - це щось нереальне. Але не в нашому випадку. Дійсно, наш комплекс, який саме так і називається - “Сім озер”, оточений такою кількістю водойм.

Просто неможливо зупинити фантазію, коли усвідомлюєш, що ти житимеш там, де поруч буде цілих сім озер. З чого почати? Поїхати на рибалку? Покататися на човні? Позасмагати, поплавати, прогулятися вздовж берега? Такі приємні дилеми можуть виникнути у щасливчиків, які оселяться у нашому котеджному містечку.

Знаходиться комплекс “Сім озер” у с. Крушинка Васильківського району. Це всього 19 км від метро “Теремки”, тобто 20 хвилин їзди на автомобілі. До найближчого озера всього 520 м. Також біля котеджного містечка росте прекрасний березовий гай, що милує око перехожих в будь-яку пору року. По ньому можна прогулятися чи влаштувати пікнік. Впевнені, ви гарно проведете дозвілля, коли поруч така неймовірна краса.

У зимовий період розташування семи водойм неподалік від дому теж непогано. Можна зібратися компанією і піти кататись на ковзанах або, наприклад, пограти в хокей на льоду. Любителям зимової рибалки теж буде чим зайнятись.

Влітку гарно можна провести час на пляжі, який облаштований на одному з озер. Словом, зайнятись буде чим і сумувати не доведеться.

Якщо ви любитель водного відпочинку, то вам однозначно в котеджне містечко “Сім озер”. Запрошуємо на перегляд будинків! 

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.