Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Масляна у КМ “Сім озер”

17 та 18 лютого у КМ “Сім озер” відбувся День відкритих дверей. Зі святковим настроєм та смачними млинцями на цей захід завітала Масляна.

В 19 км від метро “Теремки”, у селі Крушинка Васильківського району, розташувалося наше котеджне містечко “Сім озер”. Саме там цими вихідними і відбувся День відкритих дверей. Масляна, яку традиційно святкують увесь тиждень, завітала і в цей мальовничий комплекс.

Не лише смачні млинці, а й будинки з єдиним стилем фасадів та природні краєвиди, приносили всім неабияке задоволення. Щодо місцевості, то тут дійсно є на що поглянути. Оточують даний комплекс сім озер (від чого і походить назва), до найближчого з них всього 520 м. Тож місце для риболовлі, катання на ковзанах взимку і водного відпочинку влітку є. Про таке природне оточення можна тільки мріяти, а тут все на яву. Навпроти котеджного містечка розмістився красивий березовий гай, який також є неабиякою перевагою. Відвідувачі заходу змогли оцінити і архітектуру комплексу, і місце розташування, і природне оточення. Наші спеціалісти відповідали на всі запитання, показували різні проекти будинків, знайомили з котеджним містечком “Сім озер”.

Ми щиро вдячні кожному, хто завітав на День відкритих дверей у котеджне містечко “Сім озер”! А навіть якщо у вас не вдалось це зробити, запрошуємо приїхати у будь-який інший зручний для вас час.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.