Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Дорожне покриття та благоустрій у КМ “Лісове озеро”

У котеджному містечку “Лісове озеро” розпочали дорожні роботи. Наразі у комплексі лише деякі вулиці з гарним покриттям, але запланований капітальний благоустрій всієї території.

Кінець літа можна неофіційно назвати порою благоустрою у наших котеджних містечках. Так, у “Зеленому бульварі”, що в Білогородці, ми постелили асфальт у першій черзі, тротуари виклали плиткою, підготували місця під дитячі майданчики, встановили лавки та ліхтарі. У цій статті ви можете прочитати про це детальніше. У “Семи озерах”, що в Крушинці, ми виклали плиткою вхідну групу і зробили покриття доріг. Всі етапи благоустрою цього містечка ми розписали тут.

Котеджне містечко “Лісове озеро” не стало виключенням. Вулиці в ньому стали комфортнішими і для людей, і для автомобілів. Запрошуємо вас випробувати новеньке покриття, приїхавши сюди. А знаходиться цей комплекс у селі Лишня Макарівського району - півгодини їзди від Києва.

Саме тут ви зрозумієте, що таке ідеальне природне оточення. До озера з облаштованим пляжем всього 200 м, а ліс взагалі став одним цілим з цією місцевістю. Щоб прогулятися ним не потрібно далеко йти, варто просто вийти з будинку - сосни та берези ростуть на ділянках біля котеджів. Повірте, краса неймовірна!

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.