Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Запрошуємо на перший осінній День відкритих дверей

Компанія Evrodim запрошує вас на перший осінній День відкритих дверей. 8 та 9 вересня ми з радістю чекатимемо на вас у котеджному містечку "Вишневий хуторок".

Знаходиться він всього в 6 км від столиці - у селі Петропавлівське. Це якихось 15 хв їзди у Бориспільському напрямку. Ось тут можна ознайомитись з відеокартою проїзду.

На вас чекатиме традиційне барбекю, лимонади та аніматори для дітей. Наші менеджери ознайомлять вас з технологіями будівництва, покажуть різноманітні проекти будинків та все котеджне містечко в цілому.

Для тих, хто у ці дні вирішить придбати будинок, у нас є гарний подарунок, з яким життя за містом стане ще цікавішим та веселішим. Це електровелосипед! У будь-який час та за будь-якої погоди ви зможете кататися на ньому, відчуваючи всі переваги заміського проживання. Впевнені, що любителям здорового способу життя цей еко-велосипед прийдеться до душі.

Неподалік від комплексу росте хвойний ліс, що є окрасою цієї місцевості. Запрошуємо вас приїхати сюди і поглянути на нього, прогулятися, вдихнути аромат. Тож чекаємо вас з нетерпінням 8 та 9 вересня у котеджному містечку "Вишневий хуторок".

До зустрічі!

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.