Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Наталя: «Мій ідеальний будинок - це будинок, де живе моя сім'я»

Наталя разом зі своїм чоловіком Євгеном і двома синами, Кирилом і Ванею, довго шукали будинок, який стане по-справжньому їхнім.

Одного разу вони приїхали на перегляд в котеджне містечко «Лісове озеро», який розмістився в Лишні Макарівського району. Ми поспілкувалися з Наталею і розпитали її про вибір будинку, про будівництво, а також поставили ряд питань, з якими стикається кожен, хто планує купувати заміський будинок. Отже, наше інтерв'ю без купюр і ремарок.

Як давно Ви задумалися над купівлею будинку за містом? Що Вас на це надихнуло?

Будівництво свого заміського будинку в "Лісовому озері" для нашої сім'ї - дуже давня мрія, яка нарешті стала реальністю. Ми одружені 11 років, у нас ростуть два сини, ми дуже багато працюємо і тому з кожним роком бажання мати місце для відпочинку росло. Ми почали об'їжджати котеджні містечка в пошуках "нашого будинку".

Як вибирали місцевість і проект будинку?

Протягом року ми об'їхали велику кількість пропонованих варіантів, але все якось не лежала душа. В один із зимових днів ми прочитали про День відкритих дверей в котеджному містечку "Лісове озеро" будівельної компанії "Євродім". Зібралися і, не дивлячись на мороз, поїхали. І не пошкодували. Це було саме те місце, де ми б хотіли мати свій "куточок спокою". Я просто закохалася в сосновий ліс, а озеро було настільки прекрасним, що сумнівів де ми будемо будуватися не залишилося зовсім. Дуже чисте повітря, віддаленість від дороги, тиша і спокій - це саме те, про що ми мріяли!

 Пейзажі “Лісового озера

Жили Ви або Ваш чоловік раніше в приватному будинку?

Ні я, ні чоловік ніколи не жили в приватному будинку раніше, тому у нас виникло багато питань щодо вибору будинку, його будівництва, термінів здачі. У "Лісовому озері" завжди був присутній компетентний менеджер Олексій, який відповідав на всі наші запитання. Ми досить швидко визначилися з проектом будинку, який оптимально підходив нашій родині, підписали папери і компанія "Євродім" приступила до будівництва.

Як до покупки будинку відносяться діти? Вже є якісь плани на дозвілля в будинку?

Ми брали дітей на всі наші поїздки на будівництво, тому вони бачили всі етапи будівництва: від залиття фундаменту до останніх робочих моментів. Будинок буквально "виріс" на наших очах, і ми дуже задоволені швидкими темпами будівництва. Планів на дозвілля море. Так як на ділянці у нас ростуть шикарні сосни, ми вирішили не прибирати дерева і облагородити територію враховуючи їх. У планах: альтанка-барбекю, мангал, ігрова зона для дітей. І, звичайно ж, - пляж. "Лісове озеро", повторюся, просто чудове! 

Ши-тцу Роксі

Чи є у вас домашні улюбленці? Якщо так, чи сподобається їм життя в приватному будинку?

У нас є собака ши-тцу на прізвисько Роксі. Вона дуже любить проводити час за містом у моїх батьків. І я більш ніж впевнена, що їй сподобається наш новий будинок!

Чи не лякає відстань до столиці? Скільки часу витрачаєте на дорогу?

У Києві ми живемо на Позняках. Район, звичайно, віддалений, тому на дорогу ми витрачаємо близько години. Але! Скільки ми не дивилися котеджних містечок поблизу місця проживання, ні в одному я не знайшла такого поєднання природи, тиші і спокою, яке ми знайшли в "Лісовому озері". Так що воно того варте!

Часто буваєте на будівництві?

Ми були на будівництві на всіх етапах, нам було важливо бачити, як росте наш будинок. Напевно ми ростили його, як дитину - трепетно і під наглядом!

Чи задоволені якістю будівельних робіт, термінами їх виконання?

Будівельні роботи йшли швидкими темпами, і у нас була можливість приїхати в будь-який час і проконтролювати процес. Будівельники відповідали на всі наші запитання, показували важливі моменти, щось радили в подальшому ремонті. Ми задоволені.

Ваня и Кирило також контролювали процес будівництва

Можливо, є якісь побажання для поліпшення.

Ми в надії на появу другого озера, або розширення пляжу. Напевно це побажання всіх жителів "Лісового озера".

Вже є думки про те, яким буде дизайн будинку, як оформите кімнати?

В голові у нас сформувалася картинка, яким би ми хотіли бачити свій будинок всередині. І я рада, що наші побажання з чоловіком збіглися на 100%. Це перш за все теплий, світлий і комфортний для життя дизайн. І, обов'язково, камін у вітальні!

Як вважаєте, життя в заміській природної гармонії наштовхує на нові звершення, реалізацію нових планів?

Я вважаю, що життя в заміському будинку - це вже зовсім інший рівень. Коли ти живеш в своєму будинку, на своїй землі, коли вранці ти можеш вийти в альтанку і випити чашку ароматної кави... сидіти, закутавшись в теплий плед, і дихати свіжим лісовим повітрям. У такі моменти ти усвідомлюєш, що в житті все прекрасно. Звичайно ж, це надихає!

Щаслива родина: Євген, Наталя та їх сини Іван та Кирило

Будинок за містом поблизу природи дає багато варіантів для активного відпочинку. Наприклад: пікнік, риболовля, прогулянки по лісу, катання на велосипедах і багато іншого. Чим у вільний час буде займатися ваша сім'я?

Ми активна сім'я. Просто сидіти вдома на дивані - це не про нас. Велосипеди, прогулянки, пікніки - це саме те, чого ми хочемо. Тільки активний і здоровий відпочинок. У нас багато друзів і новину про те, що скоро у нас з'явиться свій будинок, всі сприйняли як можливість відмінно проводити час на вихідних! Так що нудно нам точно не буде!

Багато людей, купивши будинок з ділянкою за містом, намагаються починати вести власне господарство, щось вирощувати. У вас буде щось подібне?

Поки я згодна тільки на газон. У місті я живу в шаленому ритмі і графіку. Робота, школа, садок, гуртки дітей - все це забирає останні сили. Тому в своїх мріях я просто відпочиваю за містом. Ну а в подальшому - подивимося. Кажуть, що любов до землеробства приходить з роками!

Як плануєте облаштувати двір біля будинку?

У нас шикарні сосни, і ми постараємося розташувати активності так, щоб не заважати їм рости. А також, як я вже говорила, плануємо альтанку-барбекю, мангал, ігрову зону для дітей.

Сосни на ділянках біля будинків

Чи плануєте переїхати на постійне проживання в будинок?

Ми думали над цим питанням. Але поки наше життя крутиться в місті. Діти вчаться, ми багато працюємо. Поки будинок буде місцем, де ми будемо відпочивати на вихідних. А далі буде видно.

Опишіть свій ідеальний будинок.

Мій ідеальний будинок - це будинок, де живе моя сім'я.

Сьогоднішня статистика говорить про те, що вдвічі більше житла купують саме за межами столиці, а не в мегаполісі. Як ви думаєте, чому?

Люди живуть в містах-мільйонниках в постійному стресі. Це нагадує біг білки в колесі. Тому, для більшості, покупка заміського житла - це можливість хоча б після роботи або на вихідних побути на самоті або відпочити разом зі своєю сім'єю, набратися нових сил. У сучасному світі це просто необхідно!

Що б ви порадили людям, які коливаються між вибором життя в столиці та за її межами?

Всі ми люди Землі. Для будь-якого з нас важлива своя територія, своя зона комфорту. Життя за містом дає людині відчуття спокою, значимості зроблених за день справ. Ви приїжджаєте додому і бачите, як ваші діти бігають босоніж по траві, собака радісно зустрічає вас, а в будинку смачно пахне вечерею. І все це реальність. Хіба це не є щастя?!

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.