Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Ми будуємо вашу мрію

Давайте думками повернемось в дитинство. Мабуть, кожен полюбляв малювати. А якщо і не дуже, то доводилось це робити примусово у дитячому садку та школі. Кожен олівцями чи фарбами наносив на папір свої мрії, дитячі фантазії.

Небо, квіти, метелики, люди, автомобілі, казкові персонажі - все це було на наших художніх шедеврах. Та найчастіше це був будинок, той самий затишний дім, поруч з яким зображений гарний паркан, зелені дерева, щаслива родина і кудлатий песик. Що це було? Для одних - реальність, для інших - мрія. Так от тим юним мрійникам ми хочемо допомогти, збудувавши дім, який раніше був тільки на папері.

Рано чи пізно настає час, коли мрія збувається. Ми хочемо, щоб ваше бажання втілилось в життя уже в цьому році. Котеджне містечко “Вишневий хуторок” - ідеальне місце для реалізації задуманого. Наразі в ньому зводиться п’ята черга. Родини, що обрали для себе це містечко і щасливо в ньому живуть, вже здійснили свою дитячу мрію. Тепер ваша черга, а ми вам з радістю в цьому допоможемо!

6 км від Києва, у Бориспільському районі, - тут знаходиться цей комплекс. Дістатись сюди на автомобілі від столиці можна всього за 10-15 хв. Поруч із “Вишневим хуторком” росте гарний хвойний ліс - прекрасне місце для прогулянок, занять спортом, пікніку та іншого виду дозвілля.

Дитячий садок, школа, магазини - все поруч. На території є сучасні дитячі майданчики. Цей комплекс закритого типу - з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Тож про безпеку вашої родини можна не перейматися. Цим і відрізняється життя за містом у власному будинку… Надійно, спокійно та затишно.

12 варіантів проектів будинку з різною площею, плануванням та ціновою політикою. Впевнені, ви знайдете для себе саме той, який і зображували в дитинстві. Запрошуємо вас на перегляд. Давайте разом зробимо крок назустріч дитячій мрії! 

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.