Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Літній День відкритих дверей у КМ “Лісове озеро”

Запрошуємо вас 29 та 30 липня завітати у котеджне містечко «Лісове озеро». Цими вихідними там пройде перший літній День відкритих дверей.

Мрієте жити вдома, як на курорті? Приїжджайте до нас всією родиною та на власні очі погляньте на будинки, зведені за різними технологіями, прогуляйтесь містечком та скуштуйте смачні овочі та м'ясо гриль.

А ті, хто підпише завдаток на покупку котеджу, отримає електроскутер або терасу (до 10 м2) в подарунок.

Та найголовніша наша пропозиція для вас - це краса цього котеджного містечка. За крок від терас тут ростуть сосни і берези, до найближчого пляжу - всього 200 метрів, є ігрові майданчики, зелена зона, а головне - екологія, що зміцнює здоров’я та покращує самопочуття. 

Природну красу цього містечка оцінила українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик, яка обрала “Лісове озеро” для своєї дачі. Ось як вона описує перший візит сюди: “Коли ми потрапили в котеджне містечко «Лісове озеро», це було кохання з першого погляду… Ми приїхали туди взимку, коли все довкола було зовсім біле. Не було вітру, тільки тиша, краса і спокій. Просто стоючи і дихаючи, ми зрозуміли, що тут нам добре. Навіть не зговорюючись, ми всі відчули нашу мрію”.

Тож чекаємо і на вашу родину 29 та 30 липня у котеджному містечку “Лісове озеро”. Гарантуємо дітям позитивний настрій та веселі ігри з аніматором, а дорослим - гарно та з користю проведений час.   

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.