Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Лілія Ребрик стала рекламним обличчям нашої компанії

Evrodim тепер має своє рекламне обличчя. Ним стала Лілія Ребрик - українська акторка, яку всі добре знають як ведучу талант-шоу “Танцюють всі!” на СТБ.

Такий вибір є ретельно продуманим. Адже людина, яка представлятиме нашу компанію має бути нам близька по духу. Основне гасло Євродому - “Будуємо сімейний затишок”. А хто краще може передати всю суть цього слогану, як не щаслива дружина та мама, заповітною мрією якої був власний заміський будинок. Так, Лілія Ребрик разом зі своїм чоловіком Андрієм Диким та 4-річною донечкою Діаною, стали тією родиною, яка уособлює сімейний затишок.

Дача за містом, яку зараз будує Evrodim для родини, на стадії будівництва,  про кожен етап якого сім’я активно інформує своїх підписників в соцмережах. Нещодавно, наприклад, Лілія та Андрій станцювали на фундаменті свого майбутнього заміського будинку, виклавши це запальне відео в Instagram.

Ось що говорить Лілія про вибір будинку за містом: Будинок був нашою першою саме родинною мрією. Мені дуже хотілося, щоб було багато зелені, спокійно, затишно, щоб співали пташки, і ніякої суєти. Також ми мріяли про величезну терасу, де б ми збиралися родиною, яка б, можливо, збільшувалась з роками.Ми хотіли, щоб наша дача була в затишному місці. В ідеалі — поруч щоб були ліс та вода. Постійно задавали собі запитання: де можна знайти таке мальовниче місце? Зізнаюсь, ми не поспішали з покупкою: придивлялися, роздумували, обговорювали. І завжди щось було не те. А от коли ми потрапили в котеджне містечко «Лісове озеро», це було кохання з першого погляду”.

Якщо ви давно мрієте про сімейний затишок у власному домі, прислухайтесь до думки Лілії Ребрик та її родини. Приїздіть на перегляд будинків у котеджне містечко під Києвом на ваш вибір!

Більше інформації за посиланням або за телефонами:(044) 22-777-22, (097) 250-50-50.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.