Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Будинок в 10 км від Києва

Як ви вважаєте, чи реально сьогодні купити будинок в 10 км від Києва і при цьому, щоб його вартість була доступною? Одразу почнете в голові прокручувати різну інформацію, мозок генеруватиме думку про те, що житло поруч з інфраструктурно розвиненою столицею дуже дороге. І ви будете праві, тому що в більшості випадків так воно і є. Але не в нашому!

До вашої уваги пропонуємо два котеджні містечка - “Зелений бульвар” та “Вишневий хуторок”. Перший розташувався всього в 5 км від Києва - у селі Білогородка, що в 10 хвилинах їзди по Житомирському шосе. Другий знаходиться вже на Лівому березі - у селі Петропавлівське Бориспільського району, відстань від столиці - якихось 6 км. Чудово, чи не так?!

Комплекс на Правому березі дуже молодий, у ньому зараз активно будується друга черга та ведуться роботи з благоустрою першої. Єдиний стиль фасадів, закрита територія з охороною, асфальтовані вулиці, тротуари, викладені плиткою, ліс та озеро неподалік - таким вас зустріне “Зелений бульвар”.

Вишневий хуторок” вже має 5 зведених черг. Дитячі майданчики, новеньке футбольне поле, яке відкрили зовсім нещодавно, зони для відпочинку, закрита територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням, хвойний ліс - ось такий наш комплекс на Лівому березі.

А тепер озвучимо цифри на підтвердження нашої думки про те, що купити будинок в 10 км від Києва можна за доступною ціною. Ціна за метр квадратний у котеджному містечку “Зелений бульвар” стартує від 21 478 грн/м2. Люди, які моніторять ринок нерухомості у передмістях, розуміють, що це дуже доступна вартість. Вартість будинку у “Вишневому хуторку” не дуже відрізняється - всього 20 365 грн/м2.

Тож обирайте будинок у котеджному містечку, який вам більш підходить. Впевніться на власному досвіді та доведіть іншим, що купити будинок в 10 км від Києва - легко!

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.