Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Evrodim розширює межі

Хочемо поділитися чудовою новиною: компанія Evrodim розширює межі своїх котеджних містечок і приступає до будівництва житлового комплексу під Варшавою.

Ринок нерухомості в Польщі один з найбільш затребуваних в Європі і пов'язаний зі стабільним зростанням економіки цієї країни, припливом інвестицій, а значить зі збільшенням купівельної спроможності населення, що в свою чергу означає хороші перспективи для ринку нерухомості.

NowaBud, в якості дочірньої компанії Evrodim, починає будувати котеджне містечко «Лісова Симфонія» на ділянці, розташованій всього в 17 кілометрах від центру Варшави.

Головне завдання і місія даного проекту - забезпечити покупців будинками відмінної якості і високої надійності на території безпечного комплексу.

NowaBud забезпечує надійність придбання будинку від забудовника, юридичний супровід угоди, а також допомога в оформленні та перекладі документів для своїх покупців, отримання віз та інше.

Вартість будинку з прилеглою ділянкою землі від 86 000 у.о.

Всі цікаві для вас питання ви можете поставити менеджерам компанії Evrodim по телефону або електронною поштою: 063-486-47-75, nowa.bud.pl@gmail.com

Ми готові до динамічної роботи і життя в Європі, а Ви?  

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.