Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

День відкритих дверей в КК “Альпійський хуторок” 17 та 18 жовтня

Друзі, з радістю повідомляємо про чудовий привід зустрітися 17 та 18 жовтня на Дні відкритих дверей в котеджному містечку "Альпійський Хуторок"! Спробуйте звільнити в суботу або неділю декілька годин свого часу - ви точно проведете його з користю!

Організатори заходу на цей раз загорілися ідеєю надати вам практичний доказ своїх слів. Ми не будемо більше розповідати, як добре СІП-панелі, з яких побудовані котеджі, утримують тепло. Ми покажемо! Переконайтеся самі, який приємний мікроклімат в приміщенні, збудованому за канадською технологією. Дощ, вітер і холод за вікном ніяк не вплинуть на погоду у вашому домі!

На одній ліриці справа не закінчиться. Насолодившись свіжим осіннім повітрям, ви зможете включити свій прагматизм, оцінивши якість побудованих проектів та підрахувавши, що їх ціна плюс витрати на експлуатацію набагато нижче вартості квартири!

Передумавши робити вам сюрприз, ми заздалегідь відкриємо всі карти: початкова ціна будинків від 49 300 у.о., буде зменшена мінімум на 8 000 доларів. Знижку може отримати будь-хто з присутніх, кому буде запропоновано оглянути побудовані будинки в 91, 120, 158 кв.м.

Про всі питання і варіанти найвигіднішого придбання нерухомості ви поговорите з «ключовими» фігурами компанії, присутніми на заході!

Приходьте - буде тепло!

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.