Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

День відкритих дверей в КК «Happy Land» 9 - 10 листопада!

Компанія «Євродім» із задоволенням презентує новий котеджний комплекс «Happy Land», який розташувався в мальовничому і дуже зручному місці в с.Белогородка, всього в 7 км від Києва.

 «Happy Land» зовсім скоро буде являти собою затишне котеджне селище, що складається з 47 комфортабельних будинків різної площі, виконаних за канадською каркасно-панельною технологією SIP або з газобетону. На сьогоднішній день будівництво йде повним ходом, до майбутнього комплексу підведена електрика і зроблена розводка до кожного дому, котеджі знаходяться на стадії зведення.

Не минуло й пів року з початку освоєння земельної ділянки, а ми вже запрошуємо Вас в гості ознайомитися з процесом будівництва, оцінити інфраструктуру комплексу, відвідати демонстраційний будинок. Крім того, Ви будете мати можливість поспілкуватися з провідними фахівцями нашої компанії, отримати особисту консультацію у директора з будівництва та вибрати той проект будинку, який повністю відповідає Вашим вимогам до якісного, зручного, сучасного житла.

Приємним сюрпризом стануть знижки та спеціальні пропозиції для всіх учасників Дня відкритих дверей!

Чекаємо Вас 9 - 10 листопада за адресою с.Белогородка котеджний комплекс HappyLand.

Найбільш зручний шлях до нас через Софіївську Борщагівку.

Перейти на сторінку комплексу!

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.