Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

День відкритих дверей у котеджному містечку «Зелений бульвар»

Довгоочікуваний День відкритих дверей в «Зеленому бульварі» відбудеться вже 15 і 16 лютого. Котеджне містечко знаходиться всього в 5 хвилинах від метро «Житомирська».

Підготовка до Дня відкритих дверей йде повним ходом, а це значить, що вже на наступних вихідних ми чекаємо Вас в котеджному містечку «Зелений бульвар». Де Ви зможете ознайомитись з технологіями будівництва та матеріалами, які ми використовуємо. Підібрати ділянку для розташування майбутнього будинку і подивитись загальну комплектацію нашого комплексу.

Два дня менеджери будуть проводити екскурсії та відповідати на Ваші запитання. Ми гарантуємо Вам теплу атмосферу зі смачними частуваннями і зігріваючими напоями. А поки Ви ознайомлюєтесь з перевагами нашого комплексу, дітей розважатиме аніматор. Тому, обов'язково приїжджайте всією сім'єю.

І, звичайно ж, ми підготували для Вас вигідний подарунок. При підписанні договору завдатку на цих вихідних - ми даруємо: 1000 у.о. на додаткові опції!*

Телефонуйте, записуйтесь на перегляд та приїжджайте! Ми разом з вами зробимо ще один крок до здійснення мрії про заміського життя!

* Спеціальна пропозиція "1000 у.о. в подарунок на додаткові опції" не сумуються з іншими акційними пропозиціями компанії.

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.