Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Будинок у розстрочку - зручно та легко!

Не варто ставити хрест на своїй мрії про заміський будинок тільки через те, що не вистачає коштів придбати його одразу. Ми пропонуємо вигідні умови - будинок у розстрочку під 0%.

Для того, щоб придбати будинок у розстрочку, вам потрібно оплатити від 50% його вартості. Наступні платежі ви будете здійснювати поетапно за весь період будівництва вашого дому. Ми, як компанія, яка дуже лояльна до клієнта і гнучка в умовах співпраці, готові обговорювати індивідуально питання придбання будинку у розстрочку.

Такий варіант покупки будинку часто є єдиноправильним. Погодьтесь, не завжди є велика сума коштів одразу. Зазвичай це руйнує плани родини на свій дім. А розстрочка 0% - це свого роду рятувальний жилет, який не дає родинній мрії потонути.

Тож запрошуємо вас у наші котеджні містечка під Києвом, щоб обрати якомога швидше свій затишний заміський будинок. Наші комплекси знаходяться в різних напрямках від столиці та на різній відстані - Житомирська, Бориспільська та Одеська траси від 5 до 36 км. Як бачите, для кожного знайдеться своє. Чекаємо вас з нетерпінням!

Наші котеджні містечка

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.