Лідер котеджного
будівництва в Україні та Польщі

Передзвонимо вам
за три хвилини

Дякуємо! Очікуйте
нашого дзвінка

Будемо саджати вишні и показувати будинки в КМ “Вишневий хуторок”

Запрошуємо всіх відвідати наш черговий День відкритих дверей у котеджному містечку "Вишневий хуторок", який знаходиться поблизу села Петропавлівське Бориспільського району. Це всього 6 км від Києва, які на автомобілі ви подолаєте за 10 хв.

Акція не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу і не переслідує мети отримання прибутку.
Під подарунком розуміється купівля за 1 грн.
Деталі акції та правила участі в акції розміщені на сайті evrodim.com.
Відповідно до вимог статті 634 Цивільного Кодексу України до договорів приєднання, а саме можливості укладання такого договору лише шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору, своєю участю у Акції всі Учасники Акції свідчать і підтверджують, що ознайомлені і повністю погоджуються з умовами Акції та зобов’язуються їх виконувати.
В Акції можуть брати участь фізичні особи – виключно громадяни України, що підпишуть "завдаток" та яким на момент проведення Акції виповнилося 18 років та є дієздатними.

У вихідні, 8 та 9 квітня, з 10:00 до 16:00 год компанія Evrodim даруватиме гарний настрій та приємні подарунки. Тільки в ці дні, приїхавши до нас на захід та підписавши завдаток на покупку дому, ви отримаєте 50-відсоткову знижку на будівництво тераси або сертифікат на покупку грилю (500 у. о.).

Також у КМ “Вишневий хуторок” ми організуємо захід з висадки молодих саджанців вишні. Щоб містечко стало насправді вишневим. Всіх охочих запрошуємо долучитись до цієї акції. Сподіваємось, що разом ми дамо цим молодим деревам життя, а з роками - посмакуємо соковитими плодами вишні.

Вже традицією для компанії Evrodim стало влаштування BBQ-party. Цей квітневий захід не буде виключенням. Тому на нашому Дні відкритих дверей у “Вишневому хуторку” ви зможете не лише переглянути будинки, ознайомитись з технологіями будівництва, а й смачно перекусити апетитним м’ясом, випити чаю чи кави.

Наші спеціалісти вже готові вам презентувати різні проекти будинків, показати місцеву природу та дати відповіді на всі запитання. Вам залишається лише поставити відмітку в календарі, що вихідні 8 або 9 квітня ви проведете в прекрасному заміському котеджному комплексі “Вишневий хуторок”. 

Приїзджайте та подивіться самі

Після заповнення форми ми зв'яжемося з вами, щоб домовитися про зручний час для індивідуальної екскурсії.

Дякуємо!

Вам перездвонять якнайшвидше.